Profil

Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Så kig ind til os og find ud af, hvor meget AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

Søren Katholm Eriksen

Indehaver

Henrik Steen Jensen

Mekaniker

Nicklas Hastrup Svanhede

Mekaniker

Søren Katholm Eriksen er indehaver af Hornslet Autoværksted, som han overtog den 1. juli 2004. Søren er udlært hos Autohallen i Hornslet og har mere end 20 års erfaring i autobranchen. Søren deltager løbende i efteruddannelseskurser hos EUC Nord i Frederikshavn.

Henrik Steen Jensen er udlært hos Jysk Auto Center i Risskov og har mere end 30 års erfaring i autobranchen. Henrik har været ansat på Hornslet Autoværksted siden januar 2008. I december 2010 blev han uddannet autotekniker ved EUC Nord i Frederikshavn.

Nicklas Hastrup Svanhede startede i lære som automekaniker hos Hornslet Autoværksted i juli 2015. Han afsluttede sin læretid i januar 2019 og er nu ansat som mekaniker på værkstedet.